Bestellen

Bestellen

1. Een bestelling plaatsen bij Relatiegeschenken-drukken.nl is erg eenvoudig:

Stap 1 Ga naar het gewenste relatiegeschenk

  • Ga naar het artikel van je keuze – Kies voor het tabblad  BESTELLEN of OFFERTE AANVRAGEN vul vervolgens het online formulier in.
  • Heb je alles ingevuld? Dan druk je op ‘bestel’ je ontvangt van ons een orderbevestiging. Bij het aanvragen van een offerte kun je binnen twee werkdagen een offerte op maat ontvangen.
  • Vergeet niet om je logo mee te sturen. Bestandsformaat .eps  .ai of PDF min. 300 DPI.

Stap 2 Persoonlijke gegevens opgeven

  • Om de bestelling te kunnen verwerken, vragen wij je enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Relatiegeschenken-drukken.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Stap 3 Betaalwijze 

  • De wijze van betaling, gaat via bankoverschrijving. Bij het plaatsen van een bestelling, verklaar je kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met de algemene- en betalingsvoorwaarden.

Stap 4 Bevestigingsmail

  • Je krijgt in je e-mail een bevestiging. Hierop staat je ordernummer. Wij vragen je om de bestelling te finaliseren door de kleurcodes (pms-nummers) en  de gewenste positie (op het artikel) direct door te mailen naar Relatiegeschenken-drukken.nl o.v.v. het #ordernummer, zodat wij de bestelling direct in gang kunnen zetten.

2. Bestellen en verzendkosten

Bereken eenvoudig online de prijs van de relatiegeschenken. Check de tabellen op de artikelen pagina’s. Hierin zijn de verzendkosten automatisch verwerkt.

3. Bestellingstatus

De actuele status van je bestelling krijgt je altijd via de e-mail van ons. Bij vragen mag je uiteraard altijd mailen.

4. Annuleren

Je kan je bestelling nadat het Artwork is goedgekeurd helaas niet meer annuleren. Wij zetten na goedkeuring het drukproces namelijk direct in gang, zodat de levering snel kan worden geschiedt en sneller bij je in huis is.